• теплый пол днепропетровск
 • газовые котлы днепропетровск
 • строительство Днепропетровск
 • ремонт квартир днепропетровск
 • ремонт домов днепропетровск
 • автономное отопление днепропетровск
 • электрическое отопление днепропетровск
 • ремонт офисов днепропетровск
 • водяной теплый пол днепропетровск
 • утепление стен днепропетровск
 • штукатурка стен днепропетровск
 • шпаклевка стен днепропетровск
 • Okleen sponges
 • Rabobank blijft favoriet beroepsbevolking

  Logo Rabobank

  Logo Rabobank

  De barometer van favoriete werkgevers laat een stabiele top 10 zien. Rabobank is nog altijd lijstaanvoerder en heeft de voorsprong op nummer 2 Shell zelfs iets uitgebreid. Philips staat op plaats 3 en is lichtjes ingelopen op Shell. De grootste verschuiving binnen de top 10 is de daling van Defensie. Zij zakt twee plaatsen, waardoor KLM en Het Rijk een plaatsje opschuiven. Het feit dat Defensie twee plaatsen verliest komt vooral doordat Het Rijk en, in mindere mate, KLM aan populariteit gewonnen hebben in het afgelopen kwartaal.

  Buiten de top 10 zien we dat retailers het goed blijven doen. In het vorige kwartaal zagen we HEMA en Jumbo de top 50 binnenkomen. HEMA heeft haar positie weten te behouden. Jumbo zakt een aantal plaatsen, maar blijft binnen de top 50. Verder zien we dat Ikea de snelste stijger is in de lijst. Zij komt vanaf plaats 57 en staat nu op plaats 21. Albert Heijn stijgt eveneens en is nu te vinden op de 16e plaats.

  Een opvallende stijger in de ranglijst is het UWV Werkbedrijf. Ook UWV stijgt een aantal plaatsen. Op de eigen website geeft UWV aan dat er “op dit moment veel belangstelling is voor vacatures bij UWV vanwege de media-aandacht rond het feit dat we ons personeelsbestand flink gaan uitbreiden.” De uitkomsten van de barometer lijken dit te weerspiegelen.

  Verder stijgt de Rechtspraak, waaronder rechtbanken vallen, aanzienlijk. Met de 35e positie is haar populariteit weer op het niveau van 2008. Ten slotte is het leuk om te melden dat ABN Amro aan voorkeur gewonnen heeft in het derde kwartaal van 2009. In dat kwartaal werd zij ongeveer even vaak genoemd als favoriete werkgever als in de twee kwartalen daarvoor. Hiermee is ABN Amro weer op weg naar een plaats in de top 10.

  Tagged with:
   

  Recent Entries

 • Diploma Links

 • HRM Weblogs

 • Nuttige Links

 • Sollicitatie Links

 • Werving en Selectie Links

 • Zebra Links

 • You must be logged in to post a comment.

 • посуда оптом
 • откосы Днепропетровск
 • металлопластиковые окна Днепропетровск
 • бизнес идеи
 • бизнес план
 • бизнес портал
 • квартиры посуточно днепропетровск
 • бизнес тренинги днепропетровск
 • ораторское искусство Днепропетровск