• теплый пол днепропетровск
 • газовые котлы днепропетровск
 • строительство Днепропетровск
 • ремонт квартир днепропетровск
 • ремонт домов днепропетровск
 • автономное отопление днепропетровск
 • электрическое отопление днепропетровск
 • ремонт офисов днепропетровск
 • водяной теплый пол днепропетровск
 • утепление стен днепропетровск
 • штукатурка стен днепропетровск
 • шпаклевка стен днепропетровск
 • Okleen sponges
 • Solliciteren en gezondheid.

  solliciteren in de gezondheidszorgVoor sollicitanten met een chronische ziekte of handicap is het vaak lastig wat zij precies moeten vertellen over hun beperkingen en ook op welk moment in de sollicitatieprocedure je daarmee voor de dag moet komen.
  Volgens kenniscentrum Welder dat zich bezighoudt met werk, uitkeringen en verzekeringen in relatie tot gezondheid en handicap, komen hierover dagelijks vragen binnen. De sollicitanten vragen zich ook af hoe je beste met lastige vragen van recruiters om kunt gaan. Daarom heeft Welder een sollicitatiegids ontwikkeld die mensen aanspoort het heft in eigen hand te nemen, de juiste antwoorden te formuleren en een eigen actieplan te maken. Het boekje geeft feitelijke informatie over regels, rechten & plichten, maar biedt ook oefeningen om zelf te ontdekken wat je wel en niet vertelt en hoe je dat wilt gaan doen. De sollicitatiegids is ontwikkeld op basis van ervaringen van sollicitanten met beperkingen en is bedoeld voor mensen met en zonder werk(ervaring). Het eerste exemplaar is tijdens de Week van de Chronisch Zieken aangeboden aan Jetta Klijnsma, staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

  Voor €12,50 is de gids te bestellen bij http://www.weldergroep.nl.. In vijf hoofdstukken wordt de sollicitatieprocedure doorlopen:

  • Zelfonderzoek, wat voor baan past bij mij
  • Arbeidsmarktorientatie, waar ga je zoeken
  • Solliciteren en regelingen
  • Brief en CV
  • Sollicitatiegesprek

  Steeds is de behandeling van het onderwerp heel praktisch, met handige vragenlijstjes en nuttige links. Wat mij aanspreekt in de benadering is het ontbreken van de pretentie dat er een perfect recept zou bestaan. Er wpordt feitelijke informatie gegeven, er worden voorbeelden geschetst van hoe je hetaan zou kunnen pakken met de voordelen en nadelen daarvan. Het laat de lezer daarbij vrij om zijn eigen afwegingen keuzes te maken. Kortom: een echte aanrader.

  Tagged with:
   

  Recent Entries

 • Diploma Links

 • HRM Weblogs

 • Nuttige Links

 • Sollicitatie Links

 • Werving en Selectie Links

 • Zebra Links

 • 1 Comment

  1. Hannah Rae says:

   Het is inderdaad altijd lastig voor mensen met een chronische ziekte (of een handicap) om een geschikte baan te vinden. Deze mensen hebben altijd een ander ritme en kunnen soms niet 8 uur achter elkaar werken. Het ligt vaak aan de werkgever of het mogelijk is om een apart schema te maken voor deze werknemer (en daarvoor moet de werkgever vriendelijk genoeg zijn).

  You must be logged in to post a comment.

 • посуда оптом
 • откосы Днепропетровск
 • металлопластиковые окна Днепропетровск
 • бизнес идеи
 • бизнес план
 • бизнес портал
 • квартиры посуточно днепропетровск
 • бизнес тренинги днепропетровск
 • ораторское искусство Днепропетровск